10 TIPS


Tip 1: inbouwreservoir

 

Installeer een kwalitatief goed inbouwreservoir voor je hangtoilet. Ga niet bezuinigen op duurzaamheid, geluidwerend of reserve onderdelen. Mocht een storing komen aan je inbouwreservoir, dan heeft Geberit in de meeste gevallen een reserve onderdeel. Sanitair De Kempen adviseert Geberit UP 320.


Tip 2: gratis ontwerp

 

Sanitair De Kempen maakt gratis een zo creatief mogelijk badkamer 3D ontwerp. Niet alleen een praktische badkamer, maar denk ook aan nissen in wanden, verlichting in een nis, natuurstenen plateaus, betegelde zitjes, enz. De kracht van een 3D tekenpakket is, dat je een goed beeld krijgt hoe de badkamer eruit komt te zien. Wij staan klaar voor je om een gratis ontwerp te maken.

 


Tip 3: lekker warm in de badkamer

 

Elektrische vloerverwarming kost rond de 150,00 aan stroomkosten per jaar (3 m² vloerverwarming, gemiddeld 4 uur per dag aan). Je bent direct voorbereid als we van het gas in de gemeente afscheid moeten nemen. Elektrische vloerverwarming is een heerlijke bijverwarming en geeft een toegevoegde waarde  in een vaak kille betegelde badkamer. Je hoeft geen badmat of handdoek op de grond te leggen, de vloer is heerlijk warm en je behoudt het warme gevoel ook na het douchen.


Tip 4: extra genot in jouw badkamer

 

Een sunshower is een uitkomst voor mensen met gewrichtspijn of stramme spieren. De infraroodstraling dringt door in uw lichaam. Een fijne bijkomstigheid is dat de badkamer lekker warm wordt.

 


Tip 5: verhoging van je weerstand

 

Bij een duo sunshower kun je kiezen tussen zonlicht of infraroodstraling. De speciale glasplaat houdt voor het grootste gedeelte de schadelijk zonlichtstraling tegen. Vooral in de wintermaanden is het voor je lichaam  goed om extra vitamine D op te doen. Mensen boven de 50 jaar hebben vitamine D tekort. Door gebruik te maken van de sunshower wordt je weerstand verhoogd. Waarom komt een griepepidemie niet voor in de zomermaanden?


Tip 6: standaard douchewand

 

Een maatwerk douchewand is zeer kostbaar. Probeer het ontwerp zo te maken dat je geen maatwerk douchewand hoeft aan te schaffen. Sanitair De Kempen heeft haar douchewanden zeer scherp geprijsd, bijvoorbeeld een douchewand van 200x120 cm en 10 mm dik kost 285,00 (inclusief BTW).

 


Tip 7: zwarte kranen

 

Zwarte kranen heb je in alle maten en vormen. Het nadeel van zwarte kranen is dat de kalkafzetting zeer duidelijk zichtbaar is. De oplossing is simpel door een kalkontharder installatie te laten installeren.

 


Tip 8: betonlook stucwerk in de badkamer

 

Een badkamer voorzien van betonlook stucwerk is een mooie oplossing voor mensen die een hekel hebben aan voegen. Betonlook stucwerk is niet goedkoop, echter Sanitair De Kempen rekent graag het verschil uit tussen een betegelde en betonlook stucwerk badkamer. Vervolgens kun je kiezen tussen betonlook stucwerk of een betegelde badkamer.

 


Tip 9: laat bij meerdere badkamerspecialisten een offerte maken

 

Bij Sanitair De Kempen krijg je altijd gratis advies, 3D ontwerp tekening en vrijblijvende offerte. In jouw zoektocht naar je nieuwe badkamer is het goed om op een paar plaatsen je badkamer (gratis) uit te laten rekenen.

 


Tip 10: verhoogd de waarde van je huis

 

Probeer altijd een aparte WC ruimte te creëren. Het verhoogd de waarde van je huis, daarnaast is het niet plezierig als je staat te douchen en iemand anders maakt gebruik van het toilet.

 


Sanitair De Kempen: tegels en sanitair

De tegels en sanitair winkel voor leveren en monteren van uw sanitair

Sanitair De Kempen Showroom

Kerkstraat 12

5527 EG Hapert

Telefoon: 0497 846819

Mailadres: info@sanitairdekempen.nl

Openingstijden:

ma.di gesloten

wo t/m vr: 13:00 - 17:00 uur

za: 10:00 uur - 16:00 uur

buitenopeningstijden op afspraak